Inredning stockholm östermalm

Inredningsbutiker på Östermalm i Stockholm – Thatsup

Exklusiv inredning från kända designers - Nordiska Galleriet Här kommer en inredning på de bästa inredningsbutikerna i Stockholm. Såna ställen som man inte får missa om man tar sig ett besök till stan. DIS inredning. Bjuder på en blandning av moderna stilrena möbler med vackra snikliga föremål, med mycket personlighet.

inredning stockholm östermalm
Continue reading

Chokladkakor recept leila

Leila Lindholms chokladkräm med klementin- och kardemummacrunch | Mitt kök

Johanna Karlsson var spökbakare åt Leila Lindholm Tidningen Hembakat Leila Lindholm är allas vår bakdrottning som alltid hittar på nya och spännande recept. Vi har samlat flera av Leilas goda chokladrecept. Choklad ska nästan alltid smältas i vattenbad innan den används i bakning. Använd en kastrull chokladkakor vatten och häll chokladen i en annan skål.

chokladkakor recept leila
Continue reading

Övningar med hantlar

Hantlar | Träningsguide | Styrkeprogrammet

Hantlar | Träningsguide | Styrkeprogrammet Hantlar är antagligen det ultimata basredskapet i varje gym eller hem, oavsett storlek. Med ett par hantlar kan du i princip träna hela kroppen och antalet variationer på övningar är i praktiken obegränsade. Hantlar gör det också enkelt att styra belastningen då de ofta kommer i ett stort antal vikter, ofta med så små viktgap mellan varje par att alla hittar någon som passar. Överlag övningar man man dela upp hantlar i två olika varianter med flera olika undertyper: Med en fast hantel menas en hantel där hantlar sitter fast i själva vikten och därmed skapar ett solitt block av vikt. Medan en byggbar hantel har lösa viktskivor som kan tas av och på med vad som krävs för respektive sluta dricka kaffe biverkningar.

övningar med hantlar
Continue reading

Vad innehåller vodka

Lär dig om vodka- mer än Absolut & Smirnoff

Vodka Wikipedia Vodka är spannmålssprit med ursprung i nordöstra Europa. Det är en vanlig drinkingrediens men i Ryssland och Polen dricks vodka gärna till mat. Vodka är en färglös, ren spritdryck med liten eller ingen smaksättning. Kryddas spriten blir det snaps, brännvin eller akvavit. Men gränserna är inte kristallklara.

vad innehåller vodka
Continue reading